+46 768 333 234 contact@creativit.se

Moderna, fräscha och snygga hemsidor.

Sköt själv eller lämna över till oss!

WordPress

Vi använder oss i grunden av en plattform som heter WordPress, det är den mest populära online publicerings plattformen på nätet. Det finns tusentals olika teman och tillägg man kan variera sin sida med, oavsett om du är ett företag eller en privat bloggare. Det mesta som man vill ha och behöver finns redan tillgängligt med ett lätt knapptryck. Läs mer om WordPress.

Individuell Hjälp

Har du redan en hemsida som du vill uppdatera eller vill du ha en helt ny hemsida från grunden, vi hjälper dig med allt, ofta är det väldigt individuellt vad det är man behöver och vill ha. Vet du inte hur man skaffar en domän eller installerar WordPress? Vi fixar det! Vill du sköta hemsidan själv, vi kan lära dig hur eller vill du att vi sköter den åt dig? Kontakta oss om du har frågor.

Har du idéer, tankar eller en klar bild kring designen du vill ha på din hemsida så skapar vi det så snarlikt vi kan, om du vill ha design förslag från oss så går det självklart bra med.

Foto

Har du redan fotografier du vill att vi ska använda eller behöver du nya foton? Vi samarbetar med väletablerade fotografer som vi tycker är bra. Det är väldigt viktigt att ha bra bilder eller fotografier när man använder vissa teman, andra behöver man ingen bild alls utan det räcker med logga. Det beror helt på vad du önskar, hur du vill ha det och vad det är du vill få fram och utstråla.

Bilder

Ska du ha en hemsida med bilder är det viktigt att dessa passar ihop och har en röd tråd. Vilken känsla du vill förmedla, vilken utstrålning ska sidan ha? Det finns många olika sajter man kan köpa bilder på så att man har licens att använda dessa på sin sida. Tricket är att hitta snygga bilder som inte ser ut som direkta “köpebilder”.

“Att jobba med Veronica innebär för dig som kund att du får en helhet.

Designkännedom vilken Veronica förmår applicera på alla områden.

Kärnkunskap om hur du får ut absolut max av din webbinvestering och att den stora massan hittar dig.

Veronica ser helheten i just dina behov och arbetar för att knyta ihop trådarna.

Även de jag inte visste att jag behövde.

Trygghet, kvalitetsgaranti och dessutom alltid innan deadline.

Jag kommer aldrig byta till någon annan.”

Joakim
Bläck&Blod Tattoo

Social Media

Det finns flera olika sociala nätverk där man kan nå sin målgrupp och sprida sin närvaro på nätet tex. Facebook, LinkedIn, Twitter, Pinterest o.s.v. Dessa kan man koppla till sin hemsida så att man får fler besökare på sin sida. Man kan lägga upp scheman som automatiskt postar ett inlägg på bloggen och dessutom på sina sociala nätverk. Det finns också andra verktyg utanför WordPress som skickar ut inlägg på alla ens sociala nätverk på en gång. Alltså krävs det bara en posting istället för att logga in på alla sina konton. Det krävs mer administrativ tid på sociala medier än vad man tror men man kan förenkla och snabba upp. Vill du att vi ska sköta din sociala media närvaro?

Teman

Det finns tusentals teman att välja till WordPress ramverk. Många är gratis och vissa kan man köpa. De varierar i snygghet och flexibilitet. Vill man vara säker på lite mer kvalitet och att få kontinuerliga uppdateringar på sitt tema rekommenderar vi att köpa ett tema. Många tema som är gratis blir inte uppdaterade så ofta och innehåller inte alla finesser man vill kunna använda i WordPress, skaparen av temat kan tröttna och då händer det inte mer med det helt enkelt. WordPress växer hela tiden och utvecklar nya funktioner och det är en fördel att kunna hänga med på dem.

Vi rekommenderar att din sida är byggd med responsiv design, så att hemsidan ser bra ut och är lättnavigerad oavsett vilken enhet man besöker sidan från till exempel dator, surfplatta eller telefon.

Vad kostar det?

 

Att prissätta en hemsida är svårt då det är helt individuellt vad det är du vill ha, vad du har och behöver, vi jobbar på timbasis, paketbasis och har subscriptions månadsvis med. Vill du bara ändra några bilder och text på den sida du har? Vill du ha helt nytt från grunden? Behöver du en webbshop? Eller vill att vi ska ta hand om din sociala media närvaro? Vår vision är att kunna hjälpa småföretagare ha en hemsida som är lätt att uppdatera och hantera utan att det kostar skjortan för dem. Att vi gör det möjligt att ha något snyggt och enkelt utan att behöva lägga tusentals kronor på det. Här är några prisexempel exklusive moms:

Hör av dig till oss för en kostnadsfri rådgivning om din hemsida!