+46 768 333 234 contact@creativit.se

Nätverk

Stora & små nätverk. Optimering av befintlig eller nyinstallation. Nätverk behöver underhållas oavsett storlek. Sätta upp trådlös tillgång med gästnätverk för kunderna. Redundans av tillgänglighet.

Plattform

Välj rätt plattform att arbeta på. Vi gör en behovsanalys och rekommenderar, installerar och får igång er med de bästa alternativet för just er organisation. Rätt plattform kan öka er effektivitet upp till 80%
~

Säkerhet

Skydda din data genom att arbeta proaktivt. Vi har många års erfarenhet med IT-säkerhet och kan assistera vid planläggning av nätverk till hur man går tillväga för att öka säkerheten.

Uppgradering

Teknik är en färskvara och för att hålla effektiviteten uppe rekommenderas att man uppgraderar sin hårdvara ca. var 3:e år. Är det dags för dig att uppgradera din?

The only source of knowledge is experience.

– Albert Einstein

Långvarig partnerskap skapas av förtroende

Det kan vara svårt att veta exakt vilka delar som behöver optimeras. Upplevelsen av ens system kan variera och flaskhalsarna kan vara många. För att ge er en bättre service erbjuder vi en kostnadsfri första konsultation för att identifiera behoven och ge estimat på vad som behövs göras. Mötet är inte på något sätt bindande

Plattformsoberende

Vi hanterar de flesta plattformar och kan assistera med mjukvara, uppgradering, ominstallering, backup m.m. Vill du börja om från nytt och byta plattform helt erbjuder vi även utbildningar i olika typer av program. För att expediera er effektivitet erbjuder vi även intensivkurser som löper över en helg där vi går igenom Office 365, Windows, Dropbox, Nätverksplanering och Säkerhetstänk. Våra utbildningstillfällen kommer dyka upp i vår kalender. Har du någon specifik programvara du behöver hjälp med kan vi även assistera med att hämta in specialiserade konsulter.

Supportering på plats och distans

Support för olika delar av en organisation kan behövas från och till. För hårdvara kommer vi on-site och kontrollerar om något fallerar, förebygger och vidare även optimerar för snabbare infrastruktur. Det kan bli väldigt kostsamt om man själv måste stå och lösa it-relaterade problem i drift som egentligen inte får gå ner och då kan det vara kanon att ha en partner som man både kan lita på och som är snabb.