+46 768 333 234 contact@creativit.se

Hemsidor

Vi har flexibla paket när det gäller hemsidor, har du redan en domän och vill ha en ny hemsida så fixar vi det, har du ingenting så hjälper vi dig med det. Vill du flytta din hemsida till en annan host eller vill att vi ska hosta sidan till dig och sköta alla uppdateringar och dylikt.


Läs mer om hemsidor »

Utbildningar

Vi utbildar för närvarande i WordPress och HTML, CSS och PHP. Kurserna lär dig att hantera WordPress fullt ut och hur du kan utveckla vidare dina sidor till att bli större, bättre och mer exakt som du vill ha dem. Det enda som kan begränsa efter våra kurser är din egen fantasi!


Läs mer om utbildningar »

Nätverk / Infrastruktur

Nyinstallation, Uppgradering, Optimering m.m. Vi erbjuder många olika tjänster inom nätverk och infrastruktur. Vi tar fram en behovsanalys för er och offererar sedan en lösning som passar både ekonomiskt och för framtida support. Kontakta oss idag för ett fritt första möte.


Läs mer om Nätverk & Infrastruktur »

Support

Jag hade behöva någon att ringa när tekniken strular och inte vill. Att ha understöd vid problematiska förhållanden när infra-strukturen ger en bekymmer kan vara guld värt. Det kan vara en hemsida som ger error, det kan vara en databas som inte ansluter, nätverk som går ner, skrivare som slutar fungera. Vi hjälper er i nöden! Kontakta oss!

Apple Produkter

Kontoren och hemmen får mer diversifierad miljö och vi hjälper dig både hitta rätt produkter och ger support för Apple produkter. Det kan vara allt från att konfigurera telefoner till att koppla ihop större nätverk, få tjänster att spela bra tillsammans eller installera mediasystem för hemmet. Vi har lösningar för det mesta du kan tänka dig!

Epost-plattform

Dagens e-post system är en backbone för vilket företag som helst idag. Det är extremt viktigt att den är pålitlig, stabil och säker. Här hjälper vi er med en riktigt grym lösning som skalar bra med erat företag och dessutom ger dig flexibiliteten att växa med trygghet och kapa onödiga kostnader med IT administration i framtiden.

Publicera

Ni tillhandahåller oss med material och vi ser till att publicera det vid förut-bestämda intervaller. Har ni ingen plan för hur ni ska göra så hjälper vi er att bygga en. Professionella företag är närvarande hela tiden på internet och fångar upp kunder. Gör er själva en tjänst och var där era kunder finns!

Sociala Medier

Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, Reddit mf.l. Utbuden är stora och vi håller er närvaro hög. Era kunder använder dessa plattformar för sina privata bruk och är man proaktiv så kan man rädda mycket negativ publicitet genom närvaron. Vi hjälper dig att hjälpa era kunder och visar era prospekt på stark seriösitet!

Hårdvaru-uppgradering

Hårdvara har ett bäst före datum och att hitta ny, modern och pålitliga maskiner kan vara en tidsförödande process. Vi kan området på våra fem fingrar och hjälper navigera rätt i djungeln. Att uppgradera sin hårdvara är nödvändigt om man vill skala upp sitt bolag och växa till större storlekar.

Social Media

R

Social Media Posting

Ge oss innehåll och låt oss sköta dina inlägg på sociala medier.

R

Vi gör din sociala media sida

Vi bygger upp din sociala media sida, Facebook page, LinkedIn företagssida, Twitter m.fl.

R

Hjälp att länka hemsida till social media

Vi kan koppla dina sociala medier till din hemsida för att få fler besökare.

Att blogga och administrera företagets sidor sociala medier ställer krav på att ni kontinuerligt investerar den tid som krävs för att ni ska få utväxling på er aktivitet. Det finns flera olika sociala nätverk där man kan nå sin målgrupp och sprida sin närvaro på nätet tex. Facebook, LinkedIn, Twitter, Pinterest o.s.v. Dessa kan man koppla till sin hemsida så att man får fler besökare på sin sida. Man kan lägga upp scheman som automatiskt postar ett inlägg på bloggen och dessutom på sina sociala nätverk. Det finns också andra verktyg utanför WordPress som skickar ut inlägg på alla ens sociala nätverk på en gång. Alltså krävs det bara en posting istället för att logga in på alla sina konton. Det krävs mer administrativ tid på sociala medier än vad man tror men man kan förenkla och snabba upp.